Petri Jämsä

Kaikki blogit puheenaiheesta Valmennus

Kun systeemi sakkaa ja prosessi polkee paikallaan – Bana Lehkosuo ulos!

 

Antti Muurinen ja Klubin nykydynastian perustukset

Katsoo asiaa miltä kantilta tahansa, on Helsingin Jalkapalloklubi kiistatta suomaisista jalkapalloseuroista se suurin ja kaunein. HJK:n viimeisimmän menestysdynastian perusti vajaa vuosikymmen sitten legendaarinen päävalmentaja Antti Muurinen, joka palautti Klubin Veikkausliigan kultakantaan pitkän kuivan jakson jälkeen vuonna 2009. Muurisen johdolla Klubi napsi neljä perättäistä Veikkausliigan mestaruutta ja loi dynastian, jota on ollut vaikea horjuttaa.

Puljujärvi jalustalla ja Aaltonen kiirastulessa

MTV3:n katsojaäänestyksessä Jesse Puljujärvi valittiin eilenkin Leijonien parhaaksi pelaajaksi - taitaa olla valittu joka pelaamassaan pelissä, toivottavasti ei sentään niissä, jolloin oli viltissä tai poissa kokoonpanosta. Juha-Matti Aaltonen on taas jatkuvassa kiirastulessa, some-kommentteja katsoessa esimerkiksi kritiikki läpiajon päättymisestä torjuntaan on aivan absurdia. Mitenkäs ne suosikit Puljujärvi, Aho ja Rantananen onnistuivat aiemmassa pelissä rangaistuslaukauksissa?

Jalkapallon MM-karsinnat onkin sitten jo taputeltu

Jalkapallon MM-kisakarsinnat alkoivat Suomen osalta mitä surullisimmissa merkeissä. Suomen lohkon etukäteen heikoin joukkue Kosovo vei Suomea kuin pässiä narussa suomalaisten pelaajien ollessa lähinnä pujottelukeppeinä kentällä. Vain onni pelasti Suomen tappiolta. Silmiinpistävää oli yksilöiden välinen taso- ja taitoero, joka oli 5-0 kosovolaisten hyväksi. Koska se oli helpoin vastustaja, niin voidaan katsoa, että nämäkin MM-karsinnat on jo nähty. Tulevissa otteluissa ei ole juurikaan helppoja otteluita tai voittoja luvassa. Suomi ei edelleenkään tule osallistumaan MM-kisoihin.

Mikä tekee permiläisistä maailman parhaita hiihtäjiä?

Mikä tekee permiläisistä maailman parhaita hiihtäjiä?
Kenialaisten kestävyysjuoksijoiden ylivertaisten fyysisten ominaisuuksien tutmimuksessa on uskoakseni päästy ainakin perimmäisen osatotuuden äärelle. Tätä esittelin ja kommentoin blogissani (http://esa-jussisalminen.vapaavuoro.uusisuomi.fi/urheilu/170252-kenialai...).

Julkaise syötteitä